Troeven

diepladertransport
LDM Transport: wat kunnen we voor u betekenen?

LDM is sterk in uitzonderlijk vervoer!. We zijn uitgerust met passend materiaal, om bouwmachines, agrarische machines of andere projecten veilig en op tijd op hun bestemming te brengen.

Onze vloot bestaat uit 8 semi diepladers, die allemaal uitschuifbaar zijn tot 6 m, en uitgerust zijn met winch control. We beschikken over vergunningen voor 27m lengte , 4 breedte en 4,5m hoogte. We kunnen transporten aan tot 35 ton.

LDM Moving & Handling
Dieplader transport
LDM Uitzonderlijk vervoer
Stiptheid

LDM Moving & Handling stelt prioriteit in het op tijd leveren van uw machine. Als er onvoorziene omstandigheden zijn onderweg, wordt u daarvan op de hoogte gebracht, zodat u uw planning kan aanpassen.

Competitieve prijzen

Wij doen ons best om competitieve offertes op te stellen en verzekeren een correcte prijs/kwaliteit verhouding. Iedere offerte wordt apart uitgerekend. Stuur ons uw prijsaanvraag!

Onze ervaring en know how

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij specialist in ons vak en kunnen we ons flexibel opstellen naar uw aanvraag. Aarzel niet en contacteer ons.

Nieuwste materiaal

LDM beschikt over het nieuwste materiaal voor het uitvoeren van uw diepladertransport:  met 12 trekkers en 13 trailers staan klaar om alle uitzonderlijke transporten uit te voeren.

Veiligheid

Onze chauffeurs zijn opgeleid om uw lading veilig zelf te laden en te zekeren op de dieptelader en beschikken over de nodige zekeringsmaterialen om de lading veilig op zijn bestemming te brengen.

Vergunningen

LDM transport beschikt over alle nodige vergunningen voor het uitvoeren van dieplader transport. We hebben de meest voorkomende ontheffingen om ondeelbare ladingen te transporteren.

Back to top