LDM Dieplader transport

Nieuw in onze vloot! 8×2 vrachtwagen met vlakke laadvloer

Nieuwe 9 tons 4-assencombinatie

Deze week werd onze nieuwe 4-assencombinatie geleverd. Deze Volvo FH13 420 werd af fabriek uitgerust met 9 tons gestuurde assen en is volledig luchtgeveerd. De asafstand tussen de 1ste en de 2de as werd af fabriek met 250mm verlengd tot 2.245 mm. Dit resulteert in een ideale verdeling van de aslasten en een kortere draaicirkel. Het uitlaatsysteem werd tussen de 1ste en de 2de as gemonteerd waardoor er zeer laag kon opgebouwd worden en de ruimte in de wielbasis optimaal benut kon worden voor een extra tank en opbergkoffer. De opbouw bestaat uit een stalen laadvloer met een scharnierende en 2x uitschuifbare achteroverbouw/laadklep.

Configuratie en gebruik

Deze configuratie maakt het mogelijk om allerhande zelfrijdende machines met zeker beperkte bodemvrijheid op – & af te rijden. Deze nieuwe vrachtwagen zal worden ingezet voor leveringen en ophangen op moeilijk bereikbare plaatsen en stadscentra. 

Bekijk het filmpje!

Scroll naar boven
Scroll to Top