Plateau transport met meeneemheftruck

Wij beschikken momenteel over 4 nieuwe heavy duty plateautrailers met meeneemheftrucks. Deze trailers zijn volledig naar onze wensen opgebouwd en kunnen allerhande ladingen aan zoals: bouwmaterialen, constructies, etc. Ze worden vergezeld door krachtpatsers van meeneenheftrucks. De Moffet M5 heeft een hefvermogen van 2500kg en is voorzien van talrijke opties om het laden en lossen efficiënter te laten verlopen.

Heavy Duty plateau trailers

Deze trailers kunnen allerhande ladingen aan zoals: bouwmaterialen, tuinartikelen, constructies, etc.

Plateautransport

Krachtpatsers van meeneemheftrucks

De Moffet M5 heeft een hefvermogen van 2500kg en is voorzien van talrijke opties 

Chauffeur lost de goederen

De chauffeur lost de goederen zelf ter plaatse, dus geen tijdverlies en alles staat netjes op zijn plaats.

Stiptheid

LDM Moving & Handling stelt prioriteit in het op tijd leveren van uw machine. Als er onvoorziene omstandigheden zijn onderweg, wordt u daarvan op de hoogte gebracht, zodat u uw planning kan aanpassen.

Competitieve prijzen

Wij doen ons best om competitieve offertes op te stellen en verzekeren een correcte prijs/kwaliteit verhouding. Iedere offerte wordt apart uitgerekend. Stuur ons uw prijsaanvraag!

Ervaring en vakkennis

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij specialist in ons vak en kunnen we ons flexibel opstellen naar uw aanvraag. Aarzel niet en contacteer ons.

Nieuwste materiaal

LDM beschikt over het nieuwste materiaal voor het uitvoeren van uw diepladertransport:  met 10 combinaties staan we klaar om alle uitzonderlijke transporten uit te voeren.

Veiligheid

Onze chauffeurs zijn opgeleid om uw lading veilig zelf te laden en te zekeren op de dieptelader en beschikken over de nodige zekeringsmaterialen om de lading veilig op zijn bestemming te brengen.

Vergunningen

LDM transport beschikt over alle nodige vergunningen voor het uitvoeren van dieplader transport. We hebben de meest voorkomende ontheffingen om ondeelbare ladingen te transporteren.

Scroll naar boven
Scroll to Top