Semi-diepladertransport

Wij beschikken over 10 combinaties met semi-dieplader. Alle trailers zijn op maat gemaakt naar onze wensen en zijn dan ook flexibel om allerhande machines te kunnen laden. Iedere trailer is 6 meter uitschuifbaar en is voorzien van volle of 2 aparte 5meter supergrip oprijrampen. Kan een machine niet meer op eigen krachten de dieplader op dan kunnen wij deze optrekken met onze radiogestuurde 20 tons winch.

semi diepladertransport
Semi dieplader

Nieuwste materiaal

LDM beschikt over het nieuwste materiaal voor het uitvoeren van uw diepladertransport. De 10 semi-diepladers beschikken over radiogestuurde 20 tons winch en zijn in de lengte uitschuifbaar.

Veiligheid

Onze chauffeurs zijn opgeleid om uw lading veilig te laden en te zekeren op de dieptelader en beschikken over de nodige verzekeringsmaterialen om de lading veilig op zijn bestemming te brengen.

Vergunningen

LDM transport beschikt over alle nodige vergunningen voor het uitvoeren van dieplader transport. We hebben de meest voorkomende ontheffingen om ondeelbare ladingen te transporteren.

Vergunningen België:

Lengte:27meter
Hoogte: 4m30
Breedte: 3m50
Laadcapaciteit: 24ton tot 32ton

Stiptheid

LDM Moving & Handling stelt prioriteit in het op tijd leveren van uw machine. Als er onvoorziene omstandigheden zijn onderweg, wordt u daarvan op de hoogte gebracht, zodat u uw planning kan aanpassen.

Competitieve prijzen

Wij doen ons best om competitieve offertes op te stellen en verzekeren een correcte prijs/kwaliteit verhouding. Iedere offerte wordt apart uitgerekend. Stuur ons uw prijsaanvraag!

Ervaring en vakkennis

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij specialist in ons vak en kunnen we ons flexibel opstellen naar uw aanvraag. Aarzel niet en contacteer ons.

Nieuwste materiaal

LDM beschikt over het nieuwste materiaal voor het uitvoeren van uw diepladertransport:  met 10 diepladercombinaties staan we klaar om alle uitzonderlijke transporten uit te voeren.

Veiligheid

Onze chauffeurs zijn opgeleid om uw lading veilig zelf te laden en te zekeren op de dieptelader en beschikken over de nodige zekeringsmaterialen om de lading veilig op zijn bestemming te brengen.

Vergunningen

LDM transport beschikt over alle nodige vergunningen voor het uitvoeren van dieplader transport. We hebben de meest voorkomende ontheffingen om ondeelbare ladingen te transporteren.

Scroll naar boven
Scroll to Top