VASTE 4-ASSER

Deze Volvo FH13 420 werd af fabriek uitgerust met 9 tons gestuurde assen en is volledig luchtgeveerd. De asafstand tussen de 1ste en de 2de as werd af fabriek met 250mm verlengd tot 2.245 mm. Dit resulteert in een ideale verdeling van de aslasten en een kortere draaicirkel. Het uitlaatsysteem werd tussen de 1ste en de 2de as gemonteerd waardoor er zeer laag kon opgebouwd worden en de ruimte in de wielbasis optimaal benut kon worden voor een extra tank en opbergkoffer. De opbouw bestaat uit een stalen laadvloer met een scharnierende en 2x uitschuifbare achteroverbouw/laadklep.

CONFIGURATIE EN GEBRUIK

Deze configuratie maakt het mogelijk om allerhande zelfrijdende machines met zeker beperkte bodemvrijheid op – & af te rijden. Deze nieuwe vrachtwagen zal worden ingezet voor leveringen en ophalingen op moeilijk bereikbare plaatsen en stadscentra. 

LDM TRANSPORT
LDM TRANSPORT
LDM TRANSPORT

Stiptheid

LDM Moving & Handling stelt prioriteit in het op tijd leveren van uw machine. Als er onvoorziene omstandigheden zijn onderweg, wordt u daarvan op de hoogte gebracht, zodat u uw planning kan aanpassen.

Competitieve prijzen

Wij doen ons best om competitieve offertes op te stellen en verzekeren een correcte prijs/kwaliteit verhouding. Iedere offerte wordt apart uitgerekend. Stuur ons uw prijsaanvraag!

Ervaring en vakkennis

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij specialist in ons vak en kunnen we ons flexibel opstellen naar uw aanvraag. Aarzel niet en contacteer ons.

Nieuwste materiaal

LDM beschikt over het nieuwste materiaal voor het uitvoeren van uw diepladertransport:  met 10 diepladercombinaties staan we klaar om alle uitzonderlijke transporten uit te voeren.

Veiligheid

Onze chauffeurs zijn opgeleid om uw lading veilig zelf te laden en te zekeren op de dieptelader en beschikken over de nodige zekeringsmaterialen om de lading veilig op zijn bestemming te brengen.

Vergunningen

LDM transport beschikt over alle nodige vergunningen voor het uitvoeren van dieplader transport. We hebben de meest voorkomende ontheffingen om ondeelbare ladingen te transporteren.

Scroll naar boven
Scroll to Top