EURO-DIEPLADERTRANSPORT

Onze euro-lader is het neusje van de zalm in het halfzwaar dieplader vervoer. De trailer is voorzien van 2 twaalf tons pendelassen en radiogestuurd vanuit de cabine. Met beladen vloerhoogte kunnen we machines laden tot 4m15. Het benedenbed is uitschuifbaar tot 17m20 uniek in zijn soort! Bussen,graafmachines, buitenmaatse constructies,etc vormen geen probleem voor deze combinatie.

Vergunningen België

Lengte: 27 meter
Breedte: 4 meter
Hoogte: 4m50
Laadvermogen: 30 ton

Vergunningen Frankrijk

Breedte: 4 meter
Hoogte: 4m50
Lengte: 25 meter
Laadvermogen: 30 ton

Vergunningen Nederland

Lengte: 27m50
Breedte: 3m50
Hoogte: 4m25
Laadcapaciteit: 28 ton
.

Stiptheid

LDM Moving & Handling stelt prioriteit in het op tijd leveren van uw machine. Als er onvoorziene omstandigheden zijn onderweg, wordt u daarvan op de hoogte gebracht, zodat u uw planning kan aanpassen.

Competitieve prijzen

Wij doen ons best om competitieve offertes op te stellen en verzekeren een correcte prijs/kwaliteit verhouding. Iedere offerte wordt apart uitgerekend. Stuur ons uw prijsaanvraag!

Ervaring en vakkennis

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij specialist in ons vak en kunnen we ons flexibel opstellen naar uw aanvraag. Aarzel niet en contacteer ons.

Nieuwste materiaal

LDM beschikt over het nieuwste materiaal voor het uitvoeren van uw diepladertransport:  met 10 diepladercombinaties staan we klaar om alle uitzonderlijke transporten uit te voeren.

Veiligheid

Onze chauffeurs zijn opgeleid om uw lading veilig zelf te laden en te zekeren op de dieptelader en beschikken over de nodige zekeringsmaterialen om de lading veilig op zijn bestemming te brengen.

Vergunningen

LDM transport beschikt over alle nodige vergunningen voor het uitvoeren van dieplader transport. We hebben de meest voorkomende ontheffingen om ondeelbare ladingen te transporteren.

Scroll naar boven
Scroll to Top